16 Ocak 2011 Pazar

volkan gülez 3

Volkan Gülez 1976 yılında Adana'da dünyaya geldi. Babasının işlerinden dolayı Dış ticaret ile ilgilendi bir süre. Üniversiteyi kıbrısta okudu. 2001 yılında üniversiteden mezun olan Volkan Gülez, kendi e-ticaret şirketini kurarak internet üzerinden ürün satmaya başladı. Türkiye ve Avrupada bayileri olan bir şirketin sahibi oldu. Günde binlerce ürün satarak e-ticaret alanında Türkiye'deki en büyük firmalar içerisine girdi. 2006 yılında Çin'de büyük bir firma ile anlaşma sağlayarak, ürün çeşit sayısını artırarak pek çok pazara giriş yaptı. 2008 yılında hızlı bir büyüme içine giren şirket, 2009 yılında Volkan Gülez 'in vefaati sonucu yabancı bir firmaya satılmıştır. Gülez ailesi şirketin satışından sonra Avrupaya yerleşmiştir. Volkan Gülez, türk internet tarihinin bilinmeyen ancak hızlı yükseliş sergileyen firma sahiplerinin arasında yer almaktadır.

volkan gülez 2

İstanbul avrupa yakasında yaşıyorum. Özel bir şirkette satış danışmanı olarak görev almaktayım. 2000 yılında üniversiteden mezun oldum. Yaklaşık 3 yıl çeşitli işlerde çalıştım. 2003 yılından bu yana şuanki çalıştığım firmada satış danışmanı olarak çalışmaktayım. Evliyim. 2005 yılında evlendim. 2007 yılında bir oğlum oldu. Şuan 3 yaşında ellerinizden öper.

Öğrenci yıllarımda hayatımı web tasarım yaparak kazanıyordum. O zamanlar oldukça iyi paralar kazandım. Ancak daha sonra bazı özel sebeplerden dolayı bilgiyasarımı sattım. Daha sonrasında da uzak kaldığım için bir daha girişmedim o işlere. Kısacası şuan satış danışmanı olarak çalışmaktayım.